Loading...
lovebug.no
Våg å bli forelsket igjen,
du er ikke alene!
Dating med herpes genital

Singel i førjulstiden from Datingtips's blog

5 tips når man er singel i førjulstiden

Å være singel i førjulstiden kan føles litt ekstra ensomt, men det gir også en mulighet til å nyte friheten og kanskje til og med krydre kjærlighetslivet. Her er fem tips for single som ønsker å kickstarte kjærlighetslivet sitt i midt i julestria.


Singel i jula

Singel i jula? - Utnytt de mulighetene du har. Foto fra iStock.


Delta på juleaktiviteter

Meld deg på juleaktiviteter hvor du kan møte nye mennesker. Det være seg en julekonsert, gløggkveld med venner, eller en frivillig aktivitet. Ved å omgi deg med folk som feirer, kan du også komme i kontakt med andre single som er på utkikk etter selskap.


Vær åpen for nye møter

Julen er en sosial høytid, så vær åpen for å møte nye mennesker. Enten det er på juleshopping, på kafeen med en juledrikk, eller hos venner. Ta initiativ til å snakke med fremmede; et smil eller en kommentar om julepynten kan være nok til å starte en samtale.


Online dating

Julestria kan være en god tid for online dating. Mange føler seg ekstra motiverte til å finne noen å dele høytiden med, så oppdater datingprofilen din og vær aktiv. Arranger en uformell date på et julemarked eller en kaffebar for å se om det er noen gnist.


Ta vare på deg selv

Bruk denne tiden til å investere i deg selv. Om det er gjennom å trene, lese en god bok, eller lære noe nytt, vil det øke din selvtillit og gjøre deg mer attraktiv. Husk at et godt forhold starter med å føle seg bra med seg selv.


Arranger en fest

Hvis du ikke blir invitert til så mange sosiale sammenkomster, hvorfor ikke arrangere din egen? Du kan invitere venner og be dem ta med noen du ikke kjenner. På denne måten utvider du sosialt nettverk og du vet aldri hvem du kan møte gjennom slike nye forbindelser.

 

Å være singel i julestria betyr ikke at du må sette kjærlighetslivet på pause. Tvert imot, det kan være den perfekte tiden for å møte noen spesiell. Så ta på deg festhumøret, vær åpen for nye opplevelser, og husk at den beste julegaven kanskje venter rundt neste hjørne.


Previous post     
     Next post
     Blog home

Post

By Datingtips
Added Nov 6 '23, 17:21

Tags

Arkiv