Loading...
en

Quick Search

to
kms from

Norges eneste datingside for single mennesker med den seksuelt overførbare sykdommen Herpes type 2 / Herpes Genitalis.

Lovebug.no er et varmhjertet og seriøst fellesskap med single mennesker som ønsker å treffe andre i samme situasjon. Vår fellesnevner er sykdommen Herpes type 2 eller Herpes Genitalis. Det finnes ingen kur for herpes i underlivet, men den er en av våre vanligste kjønnssykdommer og misforståelsene er mange. I aldersgruppen 20-40 år har 20-40% av den norske befolkningen gjennomgått primærinfeksjon med HSV-2.
Snart vil du innse at det å ha genital herpes slett ikke er verdens ende, ikke la ditt kjærlighetsliv begrenses. Alle skal ha muligheten til å date og finne den rette. Her trenger du ikke bekymre deg over å måtte ha den vanskelige "samtalen" med en ny partner, bare ved å melde deg inn har du allerede informert om dette. I tillegg møtes du med åpenhet og forståelse, av mennesker med de samme utfordringene som deg, hvor fantastisk er ikke det?

Lovebug.no gjør dating enklere enn noensinne. For oss er det viktig å alltid være i nærheten og gi deg de verktøyene du trenger for å finne en date. Uansett om daten fører til et livslangt forhold, en artig kveld med nye venner eller noe helt annet, så er det jo nettopp det som gjør dating så utrolig spennende – at man aldri vet hva det kan føre til.
Hver dag jobber vi for å opprettholde en høy kvalitet på tjenesten og skape en trygg og hyggelig atmosfære på nettstedet.
Her kan du komme videre med livet ditt, finne noen å snakke med, møte nye venner og kanskje finne kjærligheten. Med forståelse og uten stigma!
Bli medlem nå, kanskje det kan bli starten på noe nytt og spennende? Vi ønsker deg hjertelig velkommen!