Loading...
lovebug.no
Våg å bli forelsket igjen,
du er ikke alene!
Dating med herpes genital

Spennende dater from Datingtips's blog

7 tips til spennende dater som ikke trenger å koste skjorta

Å finne på spennende dater trenger absolutt ikke å tømme lommeboka. Det handler om å være kreativ og tenke utenfor boksen. Her er syv tips til hvordan du kan ha en minneverdig date som er snill mot økonomien din.


Rimelig date

Filmkveld er alltid hyggelig. Foto fra iStock


1. Naturens eget teater – Ta en tur ut i det fri.

Norge er et land med utrolig natur, og det å nyte den sammen kan være både romantisk og givende. Pakk en sekk med enkel piknik, finn et koselig sted og nyt hverandres selskap. Enten det er en skogstur, fjelltur eller en kveld ved sjøen, naturen gir en perfekt bakgrunn for gode samtaler.


2. Kulturell kveld med en vri – Besøk gratis arrangementer.

Hold øye med lokale arrangementer som kan være gratis – kunstutstillinger, bokbad eller åpne kulturkvelder. Dette kan gi en unik opplevelse og er også en fin måte å støtte lokale kunstnere og kulturarbeidere.


3. Være barnslige sammen – Ha en lekedate.

Noen av de beste datene kan være å gjenoppleve barndommens gleder. Finn frem brettspillene, lag en hinderløype, eller ha en vannballongkamp. Latter og lek kan raskt tine isen og skape gode minner.


4. Kulinarisk reise hjemme – Lag mat sammen.

Å lage mat sammen kan være både intimt og morsomt. Finn oppskrifter på retter dere aldri har prøvd før, handle inn sammen og lag et måltid sammen. Dette kan være en fin måte å lære mer om hverandre på.


5. Kreativ utfoldelse – Bruk det dere har.

Enten det er å male sammen, skrive en historie, eller lage et lite DIY-prosjekt, så kan kreativ aktiviteter være en flott måte å tilbringe tid sammen. Det krever minimalt med ressurser og kan ofte gjøres med det man allerede har hjemme.


6. Filmkveld med tema – Lag deres egen kino.

Velg en serie filmer eller en TV-serie og ha en maraton hjemme. Lag litt hjemmelaget snacks, dim ned lysene og lag til en komfortabel sittegruppe med puter og tepper. En slik kveld kan bli ekstra spesiell med et tema eller en sjanger begge setter pris på.

 

Nøkkelen til en vellykket og rimelig date er å fokusere på opplevelsen og ikke pengene som brukes. Det er den tiden dere tilbringer sammen og de minnene dere skaper som teller. Det er ofte de enkle tingene som gir de største gledene.


Previous post     
     Next post
     Blog home

Post

By Datingtips
Added Nov 6 '23, 16:44

Tags

Arkiv