Loading...
lovebug.no
Våg å bli forelsket igjen,
du er ikke alene!
Dating med herpes genital

Jeg ønsker meg en kjæreste from Datingtips's blog

Herpes har satt brems på kjærlighetslivet

Herpes simplex virus type 2 (HSV2), mer kjent som genital herpes, er en diagnose som kan virke skremmende og ensom. Den kan oppleves som en hemming for mange når det kommer til dating og nye forhold. Stigmaet og misforståelsene rundt herpes er fremdeles utbredt, og det kan legge en demper på romantiske muligheter.

Mange opplever frykt for avvisning og misforståelser når de skal fortelle om sin situasjon. Det krever mot å åpne opp om noe så personlig, spesielt når du ikke vet hvordan den andre vil reagere. Vil de forstå? Vil de se meg for den jeg er, og ikke bare diagnosen min? Dette er spørsmål mange av oss har stilt seg.


Sexliv med herpes

Å ha genital herpes betyr ikke at sexlivet er over. Tvert imot, det er fullt mulig å ha et sunt og tilfredsstillende sexliv, men det krever åpen kommunikasjon, ærlighet og til tider, litt planlegging. Å være opplyst om tilstanden din, vite når du har utbrudd og hvordan du best beskytter deg selv og din partner, er viktig.


Hvorfor Lovebug.no er den perfekte datingsiden

Her på Lovebug.no ønsker vi å hjelpe mennesker med genital herpes å finne kjærligheten. Her er stigmaet rundt herpes fjernet, siden alle medlemmer har dette til felles. Det skaper et trygt og støttende miljø hvor åpenhet og ærlighet er normen, og ikke unntaket. Her kan du møte andre som forstår hva du går gjennom, som har gjort seg de samme tankene og har de samme bekymringene. Dette er et sted hvor du kan være deg selv, uten frykt for å bli dømt eller avvist.


dating med herpes i underlivet


Å ønske seg kjæreste når man har genital herpes kan by på utfordringer, men det er også en reise som kan føre til dypere forståelse, sterkere forbindelser og kjærlighet. Når du dater, bringer du med deg dine interesser, din humor, dine drømmer – hele deg. Så mens det er viktig å være ærlig om din herpesstatus, er det like viktig å dele de andre aspektene av livet ditt. Bygg forbindelser basert på felles interesser og verdier, og la disse være grunnlaget som relasjonene dine vokser fra.


Husk også at man ikke er begrenset til å date kun innenfor denne gruppen. Herpes definerer ikke hvem du er, og det bør heller ikke definere hvem du dater. Å ha herpes betyr ikke at du kun kan finne kjærligheten hos noen som deler din diagnose. Du fortjener kjærlighet som alle andre, din diagnose definerer deg ikke eller din evne til å gi eller motta kjærlighet. Vi lever i en verden full av muligheter og mennesker som ser deg for den du virkelig er. Enten det er her gjennom Lovebug.no eller din egen sosiale krets, kjærligheten er der ute. Vi ønsker å gi deg valgmuligheten.


Previous post     
     Blog home