Loading...

Om Lovebug.no

Nettsiden Trygg dating med HSV2 ble åpnet i februar 2010. Høsten 2014 ble det besluttet å skille mellom forum og dating og den 1. mai 2015 fikk siden et nytt navn og fremsto som et rent forum, HSV2 - Forumet. I mars 2015 ble den nye datingsiden "Lovebug.no" lansert.

Her kan du søke blant single og samtidig gi deg selv muligheten til å bli funnet av en annen. Her er det noen for alle - menn og kvinner i alle aldre fra hele Norge. Vår fellesnevner er den den seksuelt overførbare sykdommen Herpes type 2 eller Herpes Genitalis.

På Lovebug.no kan du alltid føle deg trygg og komfortabel når du leter etter en ny date. Vi gransker blant annet alle bilder som lastes opp manuelt, og nye medlemmer må godkjennes av oss, slik at du bare har seriøse single å velge mellom. Useriøse profiler blir utsortert. Valget av partnerforslagene foregår derimot helt uten menneskelig innblanding. Og du kan selv velge hvem du tar kontakt med og hvem som kan besøke profilen din. Alt for å skape et trygt og sikkert miljø for nettdating for deg. Om du skulle ha noen problemer eller spørsmål, kan du alltid henvende deg til vår Administrasjon.FRA VÅRE MEDLEMMER:

"Tusen takk lovebug.no! Takket være denne siden fant vi kjærligheten vi ikke trodde vi skulle finne og livet er bedre enn noen gang."

"Ble sammen med en jeg traff her :) Tusen takk for en kjempe fin side og redning..."

"Takk for ei side som hjelper på humøret. Trenger det nå."

"Vil bare si takk for et fint nettsted, ser at vi er flere med samme problem. Eller rettere sagt, problemet føles ikke så stort,ensomt og håpløst ut lengre :)"

"Kjempebra sider her, og glad for at dette eksisterer."

"Må berre få takke for denne nettsida. Den gir nok nytt håp og trøst til mange som føler de har komt i en veldig vanskelig situasjon. Virkelig, hatten av! :)"

"Flott at det finne's en side for oss som har dette problemet."

"Tusen takk for denne siden, setter umåtelig stor pris på det."